În această perioadă de izolare vă propunem o discuție online despre abilitatea de a ne purta de grijă de acasă, folosind opțiunile oferite de tehnologie.
 
Este o abilitate prețioasă pentru noi toți, iar în cazul nevăzătorilor, accesul la soluții poate să fie îngreunat de lipsa educației în domeniu. Acest webinar transmite informații din surse sigure și aplicații practice care să ajute în această perioadă dar și în general, când viața va relua cursul normal.
 
Webinarul este gratuit și se desfășoară vineri 27 martie între orele 19:00 – 21:00. 
 
▶️ Pentru a te înscrie sau pentru a înscrie un nevăzător, completează formularul online
 
▶️ Pentru a participa este nevoie de orice tip de telefon (fix sau mobil) sau computer/laptop cu o conexiune bună la internet.
 
▶️ Webinarul are 2 părți:
 
1. Informare
Surse sigure de informare despre ce înseamnă acest virus, simptomele și măsurile de prevenție, dar și informații de interes pentru persoanele cu dizabilități, transmise de Anto Barbu – coordonator al departamentului Viață Independentă de la CMU3.0.
 
2. Aplicații
Soluții utile la care putem apela pentru aprovizionare, plăți online, socializare și alte nevoi. Care sunt și cum le accesăm folosind tehnologia asistivă, ne explică Allx Cucu  – coordonator #CMUTech.
 
▶️ Invităm la webinar persoane cu dizabilități vizuale dar și din alte categorii vulnerabile, precum și reprezentanți ai ONG-urilor care lucrează cu persoane din grupuri defavorizate.