In 2 aprilie, de Ziua Internationala a constientizarii autismului, la orele 19,00 vom fi prezenti in Piata Libertatii alaturi de beneficiarii serviciilor oferite de Fundatia “Pentru Voi”, familiile si apartinatorii acestora, angajati, voluntari, prieteni si simpatizanti ai cauzei noastre.
 
In acest an am ales Piata Libertatii, proaspat renovata, ca loc de desfasurare a evenimentului, unde vom ilumina in albastru, cu ajutorul companiei ELBA S.A.,  frumoasa cladire a  Primariei vechi O alta noutate este organizarea unui concert coral sutinut de Corul Facultatii de Muzica din cadrul UVT, cu sprijinul doamnei Decan Prof. Dr. Violeta Zonte.
Vom imparti pliante si si vom lansa baloane albastre cu mesaje de acceptare a persoanelor cu dizabilitati intelectuale.
 
“Timisorenii sunt asteptati in numar cat mai mare in Piata Libertatii sa marcam aceasta zi impreuna. Sa folosim “albastru” pentru a atrage atentia comunitatii noastre asupra autismului, pentru a arata ca ne pasa de concetatenii nostri care au nevoie de servicii sociale si de respect si intelegere!” a declarat Laila Onu Director General al Fundatiei “Pentru Voi”.
 
 
Simona Hanga
Coordonator advocacy
 
Fundatia “Pentru Voi”
E-mail: simona.hanga@pentruvoi.ro