„Continuam seria premierelor marca "Pentru Voi", de aceasta data cu un spectacol de teatru in care actorii sunt persoane cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai Fundatiei „Pentru Voi”. Daca in alte tari prezenta actorilor cu dizabilitati intelectuale este ceva obisnuit, in Romania este una din primele incercari de acest tip. Speram sa placa spectatorilor timisoreni, pe care ii asteptam cu drag la spectacol.” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.
 
Va fi o seara SPECIALA pentru ca aduce impreuna oameni pe masura: zece tineri cu dizabilitati intelectuale talentati si pasionati de teatru, actrita Madalina Ghitescu-Petre - care i-a pregatit cu multa daruire si pricepere, Dorothea Iordanescu - care a conceput scenografia piesei, regizorul Stefan Iordanescu - care a fost liantul dintre arta si social. 
 
Alexandra Nagy, o tanara de 25 ani care joaca in piesa, spune: „Pentru mine piesa de teatru inseamna un film in care echipa este minunata si lucram cu mult drag, iar eu ma simt deschisa sa dau ce am mai bun si de pret. Imi doresc sa strangem fortele sa avem mult succes pe mai departe.”
 
Totodata va fi o seara SPECIFICA pentru ca scopul final este unul caritabil: se va organiza tombola si se vor pune in vanzare produse realizate de tinerii cu dizabilitati intelectuale de la Fundatia „Pentru Voi”: felicitari quilling si cusute manual, coronite si stelute decorative, lumanari si obiecte artizanale – toate pregatite special pentru sarbatorile de iarna.
 
Madalina Ghitescu-Petre, actrita care semneaza conceptul suprarealist al piesei, povesteste: „In SPECIFIC SPECIAL nu se pun etichete, se vorbeste deschis, se traieste, se viseaza. Cand nu te potrivesti nicaieri, cand a fi diferit este o vina sociala, povestile de viata creaza abilitati. Facem parte dintr-un intreg. Suntem energie.”
 
Daca iti place sa te joci, daca iti place sa razi, daca lumea ta e o lume speciala, daca te simti deosebit, esti SPECIFIC SPECIAL. Doar la Sala de Festivitati a Consiliului Judetean Timis, doar pe 19 decembrie 2013, la ora 19.00 ne poti vedea!  
 
Intrarea este libera, dar se accepta donatii.
Va asteptam cu drag si cu entuziasm pentru a-i sustine pe actorii speciali!
 
Co-finantatori: Primaria si Consiliul Local al Municipiului Timisoara, Clubul Rotary Timisoara 
Parteneri media: Ziua de Vest, TVR Timisoara
 
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0256 228 062 sau email pentruvoi@pentruvoi.ro. 
Persoana de contact este Alina Liliana Pall.