Echipele care au raspuns pozitiv apelului de a sustine cauza persoanelor cu autism sunt: Lupii Negri, in a carei componenta se afla militari care au participat in misiuni de lupta ce au avut loc in Angola, Bosnia, Afghanistan, Irak si FC LIBERTO.
Moderatorul evenimentului va fi Paul Costas iar in pauza dintre reprize vom asista la o demonstratie de gimnastica aerobica oferita de copiii talentati de la Clubul CSG GIMNIS Iasi.  
 
„Am fost onorati sa aflam ca militari cu un astfel de palmares au acceptat sa sustina cauza copiilor si tinerilor cu autism.  Scopul evenimentului este de a arata ca sportul ramane  un mod prin care ne putem arata solidaritatea cu cei de langa noi.”, ne-a declarat doamna Carmen Gherca, presedinta ANCAAR Iasi.
 
Data de 2 Aprilie marcheaza Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, stabilita de Organizatia Natiunilor Unite la data de 18 decembrie 2007. In toata lumea, in jurul acestei date, organizatiile care promoveaza cauza persoanelor cu autism desfasoara actiuni menite sa atraga atentia asupra problematicii acestei afectiuni care atinge, conform celor mai recente studii, 1 din 100 de persoane, ajungand sa reprezinte o prioritate in politicile de sanatate ale statelor.
 
Persoana de contact: Carmen Gherca, presedinte ANCAAR Iasi, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro