Sambata, 28 iunie, incepand cu ora 11:00, la Inspayer Bistro, va avea loc cea de a doua editie a evenimentului Touched by an Angel-Garage Sale.
 
Toate obiectele puse in vanzare la acest eveniment au fost donate in acest sens, iar banii rezultati din vanzarea acestora, precum si toti banii stransi in urma donatiilor, vor merge catre centrul maternal.
 
Cateva cuvinte despre Asociatie:
Touched Romania exista pentru a transforma vietile copiilor si a mamelor aflate in situatii de dificultate oferindu-le sprijin emotional, material si educational in vederea prevenirii separarii copilului de familie si a reintegrarii socio-profesionale. Asociatia a fost infiintata in anul 2005, in Bucuresti, ca raspuns la numarul de copii abandonati. 9 ani mai tarziu reteaua noastra a crescut si a ajutat pana in prezent peste 200 de mame si copii. Centrul Maternal Casa Agar previne abandonul copiilor si ajuta mamele in dificultate si sprijina reintegrarea lor socio-profesionala. De asemenea, cu sprijinul partenerilor si voluntarilor, sustinem copiii bolnavi sau abandonati din spitalele cu sectii de oncologie pediatrica si pentru copii abandonati din Bucuresti.