La Fundația “Pentru Voi”, luna iulie este destinată taberei de vară.Tabăra de dezvoltare personala din acest an s-a  desfăşurat în două serii, în perioadele 9-14 iulie si 16-21 iulie, la Sasca Montană, jud. Caraș Severin și au participat în jur de 100  de persoane cu dizabilități intelectuale şi personal de specialitate.
 
Taberele şi excursiile organizate sunt, pentru cei mai mulţi dintre beneficiarii noştri, singurele vacanţe, singurele oportunități de a ieși din Timișoara și de a se bucura de munte, de a vizita locuri noi, în compania colegilor. Datorită nevoilor speciale ale beneficiarilor cu dizabilități severe, ei sunt însoțiți de pedagogi sociali, de psihologi și de medici. Programul a inclus drumeţii montane, vizite la Mănăstirea Nera, la Cascada Susara, jocuri şi ateliere de creaţie, discotecă şi tradiţionalul foc de tabără.
 
“Este al 22- lea an in care organizăm tabere de vară pentru adulții cu dizabilități intelectuale care beneficiază de serviciile centrelor de zi ale Fundației “Pentru Voi”. Am început în 1997 la Zolt, am continuat la Bradatel, Rau de Mori, Crivaia, Gărâna, Râul Alb, Dubova, Poieni Strâmbu, Moneasa, Sasca. Am avut ani în care am organizat trei sau chiar patru tabere, cu mai mult de 300 de participanți.

În ultimii ani, acest proiect a fost posibil datorită sprijinului financiar al Rotary Club Timișoara, căruia îi multumim! Mulțumim și Primăriei Timișoara și Direcției de Asistență Socială a municipiului Timișoara, care subvenționează serviciile sociale ale fundației!”,
a declarat Laila Onu, director general al Fundaţiei „Pentru Voi”.
 
Programul de vacanță pentru centrele de zi este următorul:
Centrul de Zi “Împreună” va fi închis în perioada 23 iulie - 3 august;
Centrușl de Zi „Orizonturi Noi” va fi închis în perioada 6 august - 21 august;
Centrul de Zi „Ladislau Tacsi” va fi închis în perioada 27 august - 9 septembrie.
 
Locuinţele protejate Dina, Laura, Dora, Cristian, Ovidiu şi Dinu vor fi deschise pe toată perioada verii. Cele 27 persoane cu dizabilităţi intelectuale care au reşedinţa în aceste locuinţe au participat la tabăra de vară de la Sasca Montană.