Pentru al treilea an consecutiv, Asociatia Little People isi propune demararea campaniei „Zilele Bandanei” care se va desfasura in perioada 4-15 februarie si care va marca 2 zile importante in calendarul mondial si anume Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului (4 februarie) si Ziua Internationala a Copilului cu Cancer (15 februarie)
 
Mesajul central al campaniei Port bandana, pentru ca imi pasa! poate fi asumat de fiecare dintre noi cei care dorim sa fim solidari cu toti care trec prin experienta grea a luptei impotriva cancerului. 
 
Cum poti fi solidar?
Am pregatit o serie de produse de promovare a campaniei: insigne 10 lei/buc, bratari galbene cu mesajul "Cancerul poate fi invins! la 5 lei/buc, jucarie yo-yo din lemn cu fata mascotei Leul Curajos – mascota programului de suport psihosocial la 10 lei/buc si bratari reflectorizante cu mesajul ,,F#CK CANCER” la 10 lei/buc. Toate produsele campaniei le vom trimite prin curier rapid. 
 
La cerere, standuri cu produsele de promovare ale campaniei pot fi puse la dispozitia companiilor din orasele in care ne desfasuram activitatea.
 
Angajatii dumneavoastra pot sustine activitatea asociatiei alegand sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit. Formularul precompletat poate fi depus direct la Administratia Financiara de la domiciliul contribuabilului, fie poate fi preluat de catre un reprezentant al asociatiei noastre si depus ulterior la Administratia Financiara competenta.
 
Ce am pregatit pentru a sarbatori aceste doua ocazii importante? 
In perioada 4-15 februarie, in toate orasele in care asociatia isi desfasoara activitatea, la Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti, Iasi si Targu-Mures, vom organiza standuri in mall-uri, in care vom putea pune la dispozitie produsele de promovare ale campaniei, iar voluntarii si tinerii supravietuitori de cancer implicati vor avea oportunitatea de a intra in contact direct cu publicul larg si transmite importanta sustinerii luptei impotriva cancerului la copil.
 
Incepand cu 4 februarie vom difuza video-urile campaniei Zilele Bandanei care suprind povestile de succes a tinerilor care au invins cancerul, membrii ai Comunitatii Temerarii, si invitatia lor la solidaritate. Ei sunt ambasadorii tuturor tinerilor din Romania care pe perioada tratamentului au beneficiat de programelor implementate zilnic in spital de specialistii asociatiei si cei care recunosc si promoveaza necesitatea acestora in vietile copiilor care acum lupta cu cancerul. 
 
De asemenea, dorim sa va anuntam ca fiecare pacient bolnav de cancer din Romania va putea sa acceseze programul de interventie ,,Nu Mi-e Frica!” prin intermediul unei aplicatii mobile. Datele obtinute in urma utilizarii aplicatiei vor oferi specialistilor Asociatiei Little People informatii extrem de importante despre provocarile prin care trece fiecare pacient de-a lungul tratamentului, oferindu-ne astfel oportunitatea de a construi activitati terapeutice personalizate si eficiente. Proiectul este finantat de Fundatia Vodafone Romania, prin programul Mobile for Good.
 
In luna februarie concomitent cu actiunile planificate pentru campania Zilele Bandanei vom da startul proiectului de renovare al holului Sectiei Compartimentului de Oncopediatrie, Clinica Pediatrie II a Spitalului Clinic de Copii, Cluj-Napoca, pregatindu-le micilor pacienti un spatiu colorat, curat, care le va face lungile sederi in spital mai usor de acceptat. Proiectul este o investitie a Asociatiei Little People sprijinita de comunitatea clujeana, prin intermediul unor evenimente locale, realizat in colaborare cu Federatia SHARE. Designul proiectului de renovare este oferit de Asociatia PLAI. 
 
Copiii bolnavi de cancer au nevoie de noi in fiecare zi!