Pe data de 2 octombrie asteptam fotografiile tuturor membrilor comunitatii, purtand galben, pe pagina de facebook a asociatiei: https://www.facebook.com/LittlePeopleRomania.
 
„Pe 2 octombrie vom purta galben, culoare ce semnifica reusita asupra bolii, pentru ca ne pasa si pentru ca ne dorim ca mesajul plin de speranta sa ajunga la toti cei care au nevoie! Speram ca acest gest simbolic de solidaritate sa fie o sursa de motivatie pentru toti cei care in acest moment urmeaza tratamentul oncologic si care au mare nevoie de incurajare.” a declarat Katie Rizvi, fondatoare a Asociatiei Little People Romania si a Clubului Temerarii.
 
Respectand traditia inceputa in urma cu trei ani, Asociatia Little People marcheaza si in acest an Ziua Internationala a Supravietuitorilor de Cancer printr-o serie de evenimente la nivel national, printre care activitati de comunicare si constientizare a mesajului pozitiv al supravietuirii, dar si campanii de strangere de fonduri prin intermediul bratarilor galbene, a bandanelor inscriptionate cu simbolul Clubului Temerarii si a bratarilor galbene, reflectorizate cu inscriptia ”F#CK CANCER!”. 
 
Iar atunci cand nimic altceva nu este suficient de puternic pentru a exprima pozitia fata de aceasta oribila boala, singurul mesaj ramas pe care tinerii care au invins cancerul il pot transmite este ,,F#CK CANCER!”, definind o atitudine comuna de razvratire in fata bolii. Acest mesaj puternic a fost sustinut de tinerii supravietuitori de cancer, din 5 natiuni, care timp de o saptamana au participat la cea mai mare Reuniune Anuala Europeana, desfasurata la final de vara in Neptun, Romania. In acest an, aceasta campanie si atitudine fata de boala definesc actiunile Zilei Internationale a Supravietuitorilor de Cancer.
 
In data de 2 octombrie, intre orele 10:00 – 21:00, Asociatia Little People va fi prezenta cu un stand galben in Bucuresti, in cadrul Baneasa Shopping City. Activitati similare vor avea loc la Cluj, Timisoara Iasi si in Republica Moldova.
 
Asociatia Little People Romania anunta si participarea unei echipe de alergatori F#CK CANCER la Maratonul International Bucuresti, desfasurat in perioada 4-5 octombrie. Echipa de alergatori F#CK CANCER este formata din tineri supravietuitori de cancer, membrii ai Clubului Temerarii care isi doresc ca prin participarea lor in cadrul acestui eveniment sa transmita un exemplu de curaj si determinare de a invinge boala tuturor celor care trec prin experienta grea a luptei impotriva cancerului.
 
Implicarea publicului poate fi posibila si prin intermediul unei donatii care sa sprijine echipa de alergatori F#CK CANCER. Donatiile vor fi inregistrate prin intermediul platformei on-line Galantom: http://thelittlepeople.galantom.ro/sergheipinzaru1.
 
Pentru detalii suplimentare despre activitatile organizate cu ocazia Zilei Internationale a Supravietuitorilor de Cancer va rugam contactati: Oana Rusu, 0743 773 843, oana@thelittlepeople.ro. 

***
Despre Clubul Temerarii
In 2006, Asociatia Little People Romania a infiintat Clubul Temerarii  - comunitatea adolescentilor romani, care au invins cancerul - ce numara astazi, aproape 400 de membri, devenind cel mai mare grup activ de sprijin reciproc in randul adolescentilor si al tinerilor adulti afectati de cancer si totodata una dintre cele mai active comunitati de acest gen din Europa. 
Scopul Clubului Temerarii este acela de a asigura o sustinere specializata si personalizata la necesitatile fiecarui tanar din Romania in materie de "coping", facilitand reintegrarea reusita a pacientilor in viata de adolescent sau tanar adult dupa tratament si reintegrare in societate. 
 
Pentru mai multe detalii despre Clubul Temerarii si activitatea Asociatiei Little People Romania va rugam vizitati: www.thelittlepeople.ro
 
Contact:
Katie Rizvi
Fondator Asociatia Little People Romania si Clubul Temerarii  
E-mail: katie@thelittlepeople.ro