close

Juriu

Andrei Popescu

Andrei Popescu

Coordonatorul Departamentului Tineret in actiune - Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP)

Educatie
A terminat liceul in Pitesti cu specializarea chimie biologie, Facultatea de Studii Economice (ASE) cu specializarea gestiunea afacerilor si a urmat cursurile masteratului de Comunicare Sociala si Relatii Publice la SNSPA in Bucuresti.

Profesional
Are cateva idei fixe precum educatia nonformala, voluntariatul, lucrul de tineret si ONGurile. Motiv pentru care a fost voluntar in diverse organizatii de tineret unde fost implicat in o serie de proiecte si evenimente locale, nationale si internationale. Rolurile asumate au variat de la lipit afise sau impartit de fluturase pana la formator, coordonator de proiect sau presedinte de organizatie.

Din 1999 lucreaza in domeniul fondurilor europene pentru educatie in cadrul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale. Timp de sapte ani a lucrat pentru programul Grundtvig dedicat educatiei adutilor, iar din 2007 coordoneaza programul Tineret in Actiune care finanteaza proiecte de educatie nonformala pentru tineri.

In viata de zi cu zi
Ii place sa citeasca (in special SF&F), sa faca un pic de sport (desi nu exagereaza), prefera muntele (desi este nascut la mare) si rar zice nu jocurilor de societate.




Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes