close

Juriu

Adina Dragomir

Adina Dragomir

Specialist comunicare/PR/Producător/Jurnalist

Adina Dragomir este realizatoare și coordonatoarea de comunicare de la Radio România Cultural. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti şi are un masterat în Comunicare şi Relaţii Publice la Facultatea de Litere. 

Din 2007 lucrează ca jurnalist la Radio România Cultural. A trecut prin toate etapele devenirii unui jurnalist: a fost reporter, a acoperit numeroase evenimente culturale din Bucureşti şi din ţară, a fost reporterul delegat al Orchestrelor si Corurilor Radio, realizând știri, reportaje și interviuri de la concertele şi turneele lor. Printre interviurile realizate se numără cel cu acordeonistul Richard Galiano, violonistul Liviu Prunaru, poetul Mircea Dinescu, violonistul Alexandru Tomescu etc.

A fost reporterul și comunicatorul unor turnee şi proiecte culturale precum Pianul călător, Duelul viorilor, Vioara lui Enescu la sate, Flautul de aur, Cele trei dive, proiecte ale Societăţii Române de Radiodifuziune. 

A facut parte din echipa emisiunii de documentare Storymania, a realizat mai multe emisiuni, printre care şi Povestea luxului, o emisiune despre poveștile marilor creatori de brand-uri de lux ai lumii. A colaborat cu revistele Dilema Veche (http://dilemaveche.ro/autor/adina-dragomir și Liternet. 

În perioada 2014 – 2017 a fost producatoarea emisiunii Oraşul vorbeşte, realizată de Ioana Bâldea Constantinescu, emisiune de cultură urbană, care şi-a propus să aducă în FM evenimentele cu substanţă ale Bucureştiului, oamenii care schimbă oraşul în bine, dar şi partea lui ludică şi creativă. 

Din 2016 a început să se ocupe de partea de comunicare a singurului post de radio de cultură din România, unul dintre obiectivele ei fiind creșterea notorietății postului Radio România Cultural și transformarea lui într-un post de radio reper pentru ascultătorii interesați de zona culturală.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes