close

Juriu

Cosmin  Alexandru

Cosmin Alexandru

Managing Partner - Wanted Transformation Consultancy, Presedinte Asociatia Erudio

Cosmin Alexandru si-a dedicat ultimii 8 ani consultantei. Primii sase in zona brandingului si a strategiei, iar din 2011 in sfera proceselor de transformare organizationala. Inainte de asta, a activat peste 12 ani (1992 – 2005) in postura de co-fondator si ulterior director general al celei mai mari companii de cercetare de piata din taraGfK Romania. In anul 2002 a facut parte din programul ”Echipa de Excelenta GfK”, in care alaturi de alti 14 manageri din toata lumea ai companiei, a redefinit “Setul de Valori” (Corporate Values) al Grupului GfK la nivel mondial.
 
Cosmin e Eisenhower Fellow, SUA, fiind selectat impreuna cu alti 25 de bursieri din tot atatea tari pentru a face parte din Multi Nation Program of Eisenhower Felowships in 2005.
 
Tot din 2005 Cosmin face parte dintre membrii fondatori ai Asociatiei Erudio, care desfasoara mai multe programe de educatie pentru lideri de business, cel mai important fiind Erisma – Leadership Creativ.
 
Cosmin e implicat si in activitati non-profit, fiind membru fondator al organizatiei studentesti AIESEC Romania (1990), al Fundatiei Leaders Romania (2000), precum si membru in Consiliile Consultative ale Asociatiilor MaiMultVerde, Scoala de Valori si Fundatia Comunitara Bucuresti.
 
 


Copyright © Gala Societatii Civile si Millenium People 2010 - 2021
Site dezvoltat de Netvibes & BORŢUN•OLTEANU D/G/TAL