close

Juriu

Maria Popescu

Maria Popescu

Communication & PR Manager - Kanal D Romania, parte a Dogan Media International

Cu o experienta de peste 13 ani in comunicare si relatii publice, Maria Popescu s-a alaturat in 2007 echipei  Kanal D, in calitate de PR Manager. In scurt timp a preluat si responsabilitatea comunicarii de brand, a comunicarii interne si a proiectelor cu responsabilitate sociala derulate de Kanal D.

In calitate de Communication & PR Manager al Kanal D a initiat mai multe campanii media de implicare sociala cu focus pe problemele copiilor si tinerilor. In 2011 a demarat Campania “ Un Apel pierdut, o copilarie pierduta” in sprijinul Asociatiei Telefonul Copilului, campanie premiata in cadrul Galei Societatii Civile. Campania a devenit traditionala pentru Kanal D, fiind reluata in fiecare an. In acelasi an a facut din problema autismului un punct esential in planul de CSR al Kanal D, demarand campanii care au ca scop imbunatarirea conditiilor de viata pentru copii diagnosticati cu tulburari din spectrul autismului atat prin strangerea de fonduri cat si prin lobby la nivel european pentru schimbarea legislatiei si a mentalitatilor din societatea romaneasca.

Maria Popescu a primit in cadrul Galei Oameni pentru Oameni premiul de excelenta pentru mobilizarea unei institutii media in realizarea de proiecte sociale cu impact asupra societatii romanesti.

De la absolvirea studiilor universitare in cadrul ASE Bucuresti  in 2001 pana in 2005 a ocupat diferite pozitii in departamenele de comunicare ale unor companii de top din sectorul IT precum SIVECO (web marketing responsible si brand manager) si GeCAD (web communication manager). Ulterior a fost Client Service Manager si a condus departamentul de PR al agentiei Image Factory, un boutique de comunicare integrata cu clienti din diferite industrii (imobiliare, IT, alimentar, financiar, media, consultanta).


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes