close

Juriu

Aurora Liiceanu

Aurora Liiceanu

Cercetator stiintific senior, Doctor in Psihologie - Institutul de Filosofie si Psihologie

Aurora Liiceanu este membru fondator si in board-ul SAR (Societatea AcademicaRomana), coordonator national in proiectul european Agis privind "Dimensiunea gender in delincventa juvenila", coordonator studiul national privind "Violenta in scoli", ISE - UNICEF, evaluator in juriul delegatiei Comisiei Europene, privind proiectul "Valori romanesti, valori europene", expert si contributor la Programul national "Sanatatea in scoala romaneasca", inca in desfasurare.
 
A fost visiting professor si membru in juriul de doctorat: UQAM- Montreal si Laval, Canada; EHESS - Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales, Paris, Franta,membru in jurii de doctorat, Universitatea Bucuresti si Corespondent national la Strasburg pentru studiul european privind "Violenta cotidiana" (2002-2004). A publicat 11 carti, 25 capitole, peste 125 articole, in tara si strainatate. A fost, de asemenea, raportor national la colocviul "Factorul imagine in relatiile italo-romane", Fundatia Universitatii IULM Torino, Ministerul de Externe Roman, a Ministerul de Externe Italian si Institutul de Cultura Italian.
 
In ultimii patru ani a publicat unsprezece carti la editura Polirom.
 
A participat la proiectul national de CSR "Traieste cu masura" (2005), Prais Communications si URSUS Breweries,implicandu-se si participand la mai multe campanii sociale privind cancerul de san, Osteoporoza, Respect pentru femei etc.
 
Este membra in board si colegiul de redactie la reviste de specialitate in tara si strainatate, colaboreaza cu multe organizatii neguvernamentale pe probleme de sanatate, gender, leadership, ecologie. A colaborat cu foarte multe ziare si reviste, precum: Revista 22, Adevarul, Ziarul Financiar, Capital, Evenimentul Zilei, Saptamana Financiara, Formula As, Tango, Tabu, Avantate, Femeia si, de asemenea, cu multe emisiuni de la radio si TV: Radio Romania Actualitati, Europa FM, Mediafax, NewsIn, RFI, TVR 1,TVR 2, TVR International, Antena 1, Antena 2, Realitatea TV.
 
I-au fost acordate 2 medalii ca personalitate culturala de catre Primaria sectorului 2, obtinand, de asemenea, Premiu BBW Community Leadership Award si Corporate Social Responsibiliy in 2008.
 


Copyright © Gala Societatii Civile si Millenium People 2010 - 2021
Site dezvoltat de Netvibes & BORŢUN•OLTEANU D/G/TAL