close

Juriu

Anca Muraru

Anca Muraru

Fondator Sustenabilitate.biz & Redactor Revista Biz

Din dorința de a învăța și de a fi mereu în contact cu oamenii care creează proiecte frumoase și cu impact, Anca și-a întins întotdeauna antenele în mai multe direcții pentru a-i descoperi și a scrie despre ei.

 

De 15 ani în industria comunicării, ea a lucrat în agenții de publicitate și a scris pentru publicații locale, a comunicat pentru companii și startup-uri internaționale, a fost angajată, freelancer și antreprenor, a fost nomad digital și a scris despre toate pe diferite platforme. 

 

În ultimii ani, Anca are în atenție sustenabilitatea, din credința că fiecare dintre noi are un rol de jucat, fie el cât de mic, pentru a construi un viitor mai bun. Alege să fie optimistă, înțelegând că nimeni nu este perfect și nici nu va fi vreodată, iar pașii stângaci făcuți de fiecare persoană sau organizație reprezintă un potențial de învățare și progres.  

 

Printre altele, pe Anca o găsiți pe Sustenabilitate.biz, Gaianca.ro, Digital Nomads Romania și Revista Biz.Copyright © Gala Societății Civile - 2023
Site dezvoltat de Netvibes