close

Juriu

Monica  Loloiu

Monica Loloiu

Consilier al Raportorului Politic - Reprezentanța Comisiei Europene în România

 Absolventă a Facultății de Limbi și literaturi Străine, secția Limba și Literatura Japoneză din cadrul Universității București, lucrează din 1999 în cadrul Comisiei Europene. 

A ocupat diverse functii si, in prezent, face parte din Departamentul Politic la Reprezentanta Comisiei Europene in Romania,  una dintre atributii fiind dezvoltarea contactelor cu societatea civila.

In perioada 2007 – 2009, la invitatia  Forumului Donatorilor din Romania, a fost memebru in comitetul de evaluare care a analizat “Cele mai bune rapoarte anuale” intocmite de catre ONG-uri si a initiat aparitia unui ghid de redactare rapoartelor anuale pentru ONG-uri. In 2008 a fost membru in comitetul consultativ  al proiectului 'Radio ONG', o initiativa a Forumului Donatorilor din Romania si a Fundatiei Synergetica  care avea ca scop crearea unei platforme de comunicare on-line pentru ONG-uri. In 2010, intr-un proiect al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului si Memoria Exilului,  a fost membru al juriului responsabil pentu selectarea celor mai bune eseuri inscrise in competitia 'Familia mea in comunism'  adresata copiilor si elevilor in vederea suscitarii interesului fata de istoria recenta a Romaniei.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2023
Site dezvoltat de Netvibes