close

Juriu

Ancuța  Vameșu

Ancuța Vameșu

Fondatoare - Laboratorul de Solidaritate

Ancuța a fost activă în sectorul neguvernamental din România din anii ’90 când a inițiat și proiectat o serie de programe de dezvoltare a societății civile. De atunci încoace, ca formator, consultant sau evaluator pentru ONG-uri, întreprinderi sociale și autorități publice, finanțatori a proiectat și supervizat programe de sprijin pentru ONG-uri, programe de dezvoltare economică locală și economie socială în România și câteva din țările vecine.

Experiența profesională a dobândit-o în organizații și instituții ca Delegația Comisiei Europene în România, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile – FDSC sau Grupul de Experți pentru Economia Socială al Comisiei Europene 2012-2014.  Ancuta a fost primul director al FDSC și a inițiat in 2010 Institutul de Economie Socială.

Ancuța este inginer, are un Master în Administrație Publică și studii post-universitare de economie socială la European Research Institute on Cooperatives and Social Enterprises EURICSE și în domeniul evaluării politicilor publice la University of Galway.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2022
Site dezvoltat de Netvibes