close

Juriu

Prințesa Marina  Sturdza

Prințesa Marina Sturdza

Președinte - Marina Sturdza Enterprises și a Summits International

Marina Sturdza, câştigătoare a European Women of Achievement Humanitarian Award în 2005, acordat de Uniunea Europeană şi, în 2009, a Premiului Avon pentru Activitate Umanitară în România, iar în 2010 a premiului Pentru realizări deosebite acordat de Salvaţi Copiii România, este Preşedinte Marina Sturdza Enterprises şi a Summits Internaţional. 

Cele două companii sunt specializate în planificare strategică corporativă, relaţii guvernamentale, dezvoltarea pieţei, management de brand şi marketing, licenţiere, fundraising, relaţii media, management de eveniment şi, în mod special, în consultanţă culturală şi caritabilă. În timp ce compania lucrează la nivel mondial, sarcinile curente se concentreze preponderant pe pieţele emergente din Europa de Est, în special în România.

Marina Sturdza este, de asemenea, redactor corespondent pentru o serie de publicaţii de business din Europa de Est.
Marina Sturdza este consultant, la nivel internaţional, pentru mai multe agenţii de protecţie a copilului şi este membru al consiliului consultativ al "Fundaţiei Generation Europe" – un proiect de dezvoltare al tinerilor cu sediul la Bruxelles. 

În 2006, în colaborare cu Fundaţia Generation Europe, Comisia Europeană în România, Guvernul Român, şi cu Institutul Român de Ştiinţe ale Educaţiei, a organizat producţia şi distribuţia unei ediţii româneşti a "Agenda Europa", un proiect educaţional care a conectat elevi români cu vârstele cuprinse între 15 şi 18 ani cu colegii lor europeni, premergător aderării României la Uniunea Europeană.

Marina Sturdza a fost aleasă vicepreşedinte al Camerei de Comerţ Britano-Române, şi a servit BRCC în această calitate timp de mai mulţi ani. Cel mai recent, Consiliul BRCC a  numit-o Ambasador BRCC pentru responsabilitatea socială a întreprinderilor.

În prezent, lucrează în colaborare cu muzee, galerii de artă, organizaţii meşteşugăreşti, precum şi multe alte instituţii culturale şi caritabile. De asemenea, ea asista corporaţiile în structurarea programelor de responsabilitate civică, de ajutor şi de sprijin.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes