Geanina Gendelon, Ghizela Ghereben, Maria Martinec si Adrian Gabrian, sunt patru din cei 200 de adulti cu dizabilitati intelectuale care beneficiaza de serviciile sociale oferite de Fundatia „Pentru Voi” si care sambata au participat la un concurs de demonstratii de Karate. Echipa „Pentru Voi” s-a remarcat anul acesta la Cupa Romaniei la Karate, organizata 21 iunie la Ramnicul Valcea, unde au fost admirati pentru perseverenta lor si aplaudati indelung pentru demonstratia prezentata. 
 
De pregatirea celor patru karatisti se ocupa voluntar Senseiu Florin Boca, care saptamanal face antrenamente de karate cu toti beneficiarii centrelor de zi “Pentru Voi” si care declara ca Ghizi, Geani, Maria si Gabrian fac pregatire ca nivel de dificultate pentru centura portocalie.
 
“Ne bucuram ca echipa noastra a participat la aceasta competitie. Sincere multumiri lui Florin Boca, voluntarul care aduce bucurie in fiecare saptamana beneficiarilor nostri si ii ajuta sa-si descopere noi talente, sa-si dezvolte abilitatile si puterea de concentrare si  sa se simta bine impreuna" a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei “Pentru Voi”.
 
###