În data de 2 octombrie, pentru a opta oară consecutiv, în cadrul campaniei Ziua Supraviețuirii – Ziua Galbenă, Asociația Little People România invită publicul larg să poarte galben în semn de solidaritate și respect față de cei care au învins în lupta împotriva bolii. Publicul este încurajat să se implice și să transmită mesajul: există speranță, cancerul poate fi învins! Așteptăm fotografiile publicului purtând galben, pe pagina de facebook a asociației: www.facebook.com/LittlePeopleRomania
 
La nivel naţional, activitățile zilnice din cele mai mari 9 secții de oncopediatrie în care asociația își desfășoară activitatea transmit curaj și speranță pentru toți copiii și tinerii afectați de cancer. 
 
Publicul larg este așteptat cu bandane, brățări, insigne galbene la standurile pregătite de Asociația Little People:
• Timișoara – 30 septembrie și 1 octombrie, Iulius Mall, între 12:00 - 20:00
• Târgu Mureș - 30 septembrie și 1 octombrie, Promenada Mall, între 12:00 - 20:00
• Iași - 30 septembrie și 1 octombrie, Palas Mall, între 12:00 - 20:00
• București - 30 septembrie și 1 octombrie, Sun Plaza, între 12:00 - 18:00
• Craiova - 30 septembrie și 1 octombrie, Electroputere Mall, între 12:00 - 18:00
• Cluj-Napoca - 30 septembrie, Iulius Mall, între 12:00 - 19:00
 
Cei care nu pot fi prezenți la standurile pregătite, în mall-urile mai sus menționate, au posibilitatea de a sprijini asociația cu 2 euro/lună, trimițând un sms la 8844 cuvântul CANCER.
 
Asociația Little People anunță de asemenea „Ziua Curajului” va avea loc pe data de 3 octombrie 2017, concomitent în 6 orașe ale țării, București, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara. 

Demersul face parte din campania „Cine e Leul Tău Curajos?” în cadrul căreia oamenii au fost invitați să se implice și să își împărtășească online propriile povești despre curaj. Campania desfășurată pe site-ul www.leulcurajos.ro a reușit până acum să strângă multe astfel de povești. Acestea sunt adunate și dăruite ulterior copiilor din 9 centre oncologice pentru a le da forța să-și depășească boala și să se bucure de viață. Credem că orice barieră poate fi depășită atunci când crezi dincolo de limite, și atunci când ai sufletul puternic ajutat de “ lei curajoși” întâlniți în cale. Lucrurile bune vin în momentele în care suntem capabili să le înțelegem și să le apreciem la adevărata lor valoare. De Ziua Curajului, voluntarii organizației aflați în locații din inima acestor orașe vor încuraja oamenii să își împărtășească propriile povești despre curaj, în formă scrisă sau filmată, anonim, sau în mod asumat 

***
Asociația Little People România® derulează programe în beneficiul copiilor și adolescenților afectați de cancer, având cea mai mare rază de acoperire a pacienților în România, pacienții beneficiind de programele de suport în 9 centre onco-pediatrice din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Tg. Mureș și Craiova. Asociația a dezvoltat un program complex de suport psihosocial, bazat pe diverse forme de terapii: terapie prin artă cu instrumente medicale, terapie prin joacă, terapie prin artă, dramaterapie, etc. oferind suport constant de la prima internare și până la integrarea lor reușită în societate odată cu finalizarea tratamentului.