close

Juriu

Mirela  Retegan

Mirela Retegan

Creatoarea fenomenului Zurli

Mirela Retegan este creatoarea fenomenului Zurli. Este scriitoare, om de radio, antreprenoare, jurnalistă cu peste 20 de ani de experienţă, „Antrenorul Părinţilor“ din România. Este, totodată, președinta Fundației Zurli.

Misiunea Mirelei este de a le face viața mai frumoasă copiilor aflați în situații dificile, copiilor bolnavi de cancer și mamelor acestora, copiilor proveniți din medii defavorizate, mame victime ale violenței domestice, copiilor abandonați în spitale și centre de plasament, a cadrelor didactice din învățământul primar. 

Campaniile inițiate de Mirela sunt premiate și recunoscute în toată România, iar acestea au depășit hotarele țării în ultimii ani, prin implicarea comunităților din diaspora. 

Mirela reușește să adune zeci de mii de oameni în jurul cauzelor pe care le aduce în atenția publică.

Astăzi este o voce a femeilor din România. Și-a creat parteneriate solide cu asociații din 20 de orașe din România și Republica Moldova. Multe din campaniile inițiate de ea sunt scalate în orașele din țară prin asociații partenere care au preluat structura, Mirela fiind locomotiva care susține prin imagine și voce efortul asociațiilor din țară.

Mirela este autoarea celor mai iubite cântece pentru copii ale momentului (a scris peste 100) și a celor mai iubite personaje autentice românești .

Mirela Retegan scrie povești pentru cei mici, personajele sale fiind modele pentru milioane de copii.

Are o supercomunitate de femei (mame, tinere si bunicuțe) pe care a câștigat-o prin proiectele de mare succes în online: Antrenorul Părinților și Fix la Fix.

A inventat peste 300 jocuri de familie, împachetate în produse la care părinții pot ajunge ușor - Jocuri de jucat în trafic (CD educativ în două volume) și cărţile Mami, tati, joacă-te cu mine, și colecția de cărți Jocuri de Jucat ( Primăvara, Vara, Toamna și Iarna), editată de Curtea Veche Publishing.

Este autor pentru editurile Curtea Veche, Humanitas, Bookzone, Evrika și Aramis. De curând a pus bazele propriei edituri - Zurli.

Mirela Retegan este speaker la evenimente dedicate părinţilor, susţine conferinţe și sprijină cauze sociale și umanitare care au în prim-plan copiii si părinții . De ani buni, produce spectacole cu săli sold out ( recorduri de audiență) atât în toată România, cât și în străinătate, iar copiii și părinţii o cunosc drept Tanti Prezentatoarea, inima Găștii Zurli.Copyright © Gala Societății Civile - 2022
Site dezvoltat de Netvibes