close

Gala Societatii Civile

Barbu  Mateescu

Barbu Mateescu

Sociolog, născut la București în anul 1981. A absolvit în anul 2005 cursurile a două facultăți din cadrul University of Pennsylvania (SUA): sociologie (licență + master) și istoria religiilor (specializare: budism japonez, licență + master). În anul 2007 a absolvit programul de master în politică comparată din cadrul Facultății de Științe Politice a ...

mai mult
Costinela  Drăgan

Costinela Drăgan

A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – Universitatea București, urmată de un master în Studii Americane și doctorat în cadrul aceleiași instituții. Din 2012 este doctor în filologie. Cost inela Drăgan se ocupă de sustenabilitate și comunicare în cadrul KMG Rompetrol de 14 ani. 

mai mult
Ioana  Pelehatăi

Ioana Pelehatăi

Este reporter la Scena9, dar a publicat articole și în Dilema Veche, Harper’s Bazaar, VICE, SUB25, DOR, etc. A vorbit la TEDx, a co-fondat o agenție de conținut SEO, a tradus zeci de scenarii de film din Noul Val Românesc, precum și antologia de eseuri „Cincizeci de nuanţe ale feminismului”. În timpul liber, citește poezie și merge pe stadioane mici.

mai mult


Copyright © Gala Societatii Civile si Millenium People 2010 - 2021
Site dezvoltat de Netvibes & BORŢUN•OLTEANU D/G/TAL