close

Juriu

Anca Muraru

Anca Muraru

Fondatoare, Sustenabilitate.biz & Redactor, Revista Biz

 

Anca este o exploratoare pasionată de universul creativ și de impactul pe care îl poate avea fiecare individ în societate. Cu o experiență de 16 ani în industria comunicării, și-a dedicat cariera descoperirii și promovării proiectelor inovatoare și a oamenilor din spatele lor.

De-a lungul timpului, Anca a străbătut diverse zone ale comunicării, lucrând în agenții de publicitate, scriind pentru diverse publicații și colaborând cu companii din întreaga lume. A purtat pălării variate, de la angajată la freelancer,  antreprenor și nomad digital, explorând în permanență noi modalități de a-și împărtăși creativitatea și viziunea.

În ultimii ani, Anca și-a îndreptat atenția către sustenabilitate, conștientă de importanța fiecărui individ și a organizațiilor în construirea unui viitor mai bun. Prin optimismul său și înțelegerea că progresul vine din acceptare și învățare din greșeli, Anca încurajează fiecare pas stângaci către schimbare, în căutarea unei lumi mai echitabile și mai durabile pentru toți.

Printre altele, pe Anca o găsiți pe Sustenabilitate.biz, Gaianca.ro, Digital Nomads Romania și Revista Biz



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes