close

Juriu

Smaranda Witec

Smaranda Witec

Asistent social

Este prodecan al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea din Bucureşti, lector doctor în sociologie, vicepreședinte al Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și președinte al Structurii Teritoriale București a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România.

 

A absolvit Facultatea de Sociologie, Psihologie, Pedagogie, specializarea Asistenţă Socială, la Universitatea din Bucureşti, promoţia 2000 şi Masterul de Administrare Comnitară a Justiţiei la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea din Bucureşti (2002).

 

Asistent social principal, a înfiinţat în 2010 o formă independentă de exercitare a profesiei de asistent social. Este unul dintre asistenţii sociali care contribuie la reglementarea profesiei de asistent social în România. Membru în primul Birou Executiv al Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali (CNASR). Din 2005 până în 2022, ca membru al Comisiei de avizare şi atestare profesională CNASR,  paricipat avizare și atestarea profesională a peste 10000 de asistenţi sociali, în vederea înregistrării în Registrul Naţional al Asistenţilor Sociali din România. Din 2013 este  vicepreşedinte, din 2018, președinte al Sucursalei Teritoriale Bucureşti a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, iar din 2022 este vicepreședinte al Colegiului Național al Asistenților Sociali din România.

 

Cu experienţă semnificativă în elaborarea, dezvoltarea, implementarea şi evaluare de programe şi proiecte, specializată în deontologie profesională, servicii sociale, protecţia copilului, asistenţă refugiaţilor, delincvenţă, sistem penitenciar, probaţiune, antreprenoriat, leadership, nevoi emergente ale copiilor şi tinerilor şi formarea profesioniştilor în asistenţă socială şi din domeniile conexe.Copyright © Gala Societății Civile - 2023
Site dezvoltat de Netvibes