close

Juriu

Alexandra Zbuchea

Alexandra Zbuchea

Prodecan, Profesor universitar dr. și coordonator de doctorat, Facultatea de Management – SNSPA

Alexandra Zbuchea coordonează un curs de Managementul Organizaţiilor Neguvernamentale la Facultatea de Management din cadrul SNSPA. Este prodecan al acestei facultăţi şi director al Centrului de Studii pentru Organizații Responsabile din cadrul SNSPA. În cadrul acestui centru activează atât reprezentanţi ai mediului academic, cât şi din mediul neguvernamental. Din anul 2015 a iniţiat şi coordonează centrul cultural CultureMix în cadrul Facultăţii de Management. Din anul 2021 a lansat și este editor-șef al publicației academice interdisciplinare Culture. Society. Economy. Politics. 

 

De asemenea, Alexandra este specialist în marketing cultural şi marketingul organizaţiilor nonprofit și activează în mai multe ONGuri din domeniul culturii, educației și cercetării. Ea este membru în cadrul Asociației Da'DeCe care derulează programe educaționale și proiecte culturale care vizează educarea copiilor prin cultură, pentru le cultiva curiozitate, creativitatea, responsabilitatea față de patrimoniu.

 

Până în decembrie 2018 a fost membru în Consiliul Director al Reţelei Naţionale a Muzeelor din România. A coordonat proiecte de formare profesională în beneficiul sectorului muzeal, precum și diverse tipuri de proiecte culturale. A realizat şi publicat numeroase studii în domenii precum: marketing cultural, marketingul muzeelor, managementul organizaţiilor neguvernamentale, voluntariat sau CSR. 

 

Mai multe detalii privind portofoliul său academic AICI.Copyright © Gala Societății Civile - 2023
Site dezvoltat de Netvibes