close

Juriu

Angela  Galeta

Angela Galeta

Project Manager Corporate Social Responsibility - Senior - Vodafone Romania

Din iulie 2005, Angela Galeta este Project Manager Corporate Responsibility la Vodafone Romania, fiind responsabila pentru dezvoltarea strategiei de CSR si implementarea programelor de CSR ale companiei.
 
In perioada 1997 – 2005 a fost Coordonator de Strangere de Fonduri si Relatii Publice la SOS - Satele Copiilor Romania; pentru aceasta activitate a obtinut premiul “Cel mai bun coordonator de strangere de fonduri” la editia din 2004 a Galei “Oameni pentru oameni”. Incepand din 2006 este membru Advisory Committee in Romania pentru Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe. A absolvit Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii Bucuresti si Cursul Postuniversitar de Relatii Publice al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti. 
 
Este convinsa ca parteneriatele pe termen lung intre ONG-uri si companii pot functiona cu succes si ca aceste parteneriate vor duce in timp la schimbarea mentalitatii oamenilor cu privire la importanta implicarii lor directe in  rezolvarea problemelor comunitatii.


Copyright © Gala Societatii Civile si Millenium People 2010 - 2020
Site dezvoltat de Netvibes & BORŢUN•OLTEANU D/G/TAL