close

Juriu

Mirabela Amarandei

Mirabela Amarandei

Coordonator - Centrul de Politici Publice, Purtătorul de cuvânt - Universitatea din București

Mirabela Amarandei este coordonatorul Centrului de Politici Publice și purtătorul de cuvânt al Universității din București. Totodată, este moderatorul Comunității Educație a PLatformei România 100, unde încearcă să adune experiența, ideile și energia celor mai valoroși oameni din educație și cercetare.

Deține o experiență bogată în comunicare publică și politici educaționale. 
În 2016 a fost purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației și consilier al ministrului, poziții care i-au permis să se implice atât în activitatea curentă de comunicare publică a instituției, cât și în elaborarea de politic publice în învățământul preuniversitar și superior, cu predilecție. Anterior, a fost implicată în multiple proiecte care au vizat analiza și elaborarea de politici publice în domeniul educației și al cercetării în România. Totodată, a coordonat sau implementat comunicarea publică pentru organizații cu atribuții în educație și cercetare, urmând principiul transparenței, al responsabilității publice și al implicării cetățenești active. 

Deține un master în Sociologia consumului și marketing, în prezent fiind cercetător doctorand la Facultatea de Științe Politice a Universității din București.
În toate demersurile și proiectele sale profesionale, crezul Mirabelei este acela că șansa unei națiuni la prosperitate și împlinire individuală vine din educație. 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes