close

Juriu

Denise Matu

Denise Matu

Fundraising Manager, Clubul Regal al Medicilor

 

Denise Matu este Fundraising Manager la Clubul Regal al Medicilor și este pasionată de tot ce înseamnă sectorul ONG, drepturile omului și sustenabilitate. Pentru că activismul este foarte important în viața ei, face parte din echipa Bucharest Feminist Film Festival și vă îndeamnă pe toți să vă implicați în ceea ce contează pentru voi.

Activează în domeniul ONG de peste 8 ani, iar în domeniul atragerii de fonduri de peste 4 ani. A început să se implice ca voluntar pentru a se dezvolta personal și a ajuns să considere munca în domeniul non-profit un stil de viață.

Călătoria profesională a început-o în cadrul Fundației Hospice Casa Speranței, unde a avut parte de un proces complex de învățare. Descoperind principiile sustenabilității, a încercat să găsească o modalitate perfectă prin care să împletească cele două direcții, fundraisingul și responsabilitatea socială făcând parte din A.R.T. Fusion. Este alumn #trillenials (FDSC) și Școala de Fundraising (ARC).Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes