close

Juriu

Gabriel  Craciun

Gabriel Craciun

Corporate PR/Communications, Marketing&PR/ Communications Vans - Mercedes-Benz Romania

"Daca pana acum evaluam proiecte legate de Gala Societatii Civile prin prisma oportunitatilor oferite companiei Mercedes-Benz Romania, acum, pentru prima data, sunt in juriul Galei Societatii Civile si voi evalua proiectele din alta perspectiva. De ce am acceptat? Pentru ca pur si simplu ma simt onorat si pentru ca voi putea analiza proiecte care isi propun sa “convinga oameni si sa miste lucruri”, proiecte lipsite de acea componenta mercantila, prezenta la majoritatea proiectelor pe care le vedem zi de zi la televizor, in presa sau la birou".

Cunostintele teoretice dobandite in cadrul Facultatii de Comert (Specializarea Marketing) din cadrul Academiei de Studii Economice si de Masteratul in Sisteme de Marketing, ASE l-au ajutat foarte mult in munca de zi cu zi in cadrul companiei. Dupa cativa ani de experienta in cadrul companiei, a plecat in Amsterdam, unde a urmat un Executive Master in Management si Relatii Internationale in cadrul Universitatii din Amsterdam. Aici a intrat in contact cu diferite culturi, mentalitati si proceduri de lucru.
 
Lucreaza pentru marca Mercedes-Benz de aproximativ 11 ani. Considera munca intr-un Departament de Marketing/Comunicare o munca de echipa, in care te bazezi foarte mult pe informatiile si colegii din alte departamente din cadrul firmei, dar mai ales pe profesionistii din industria de publicitate, comunicare si creatie.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes