close

Juriu

Andrei Popescu

Andrei Popescu

Coordonator comunicare și Corpul European de Solidaritate ANPCDEFP - domeniul tineret

Are câteva idei fluide precum educația, învățarea nonformală sau voluntariatul. Motiv pentru care a fost voluntar în diverse organizații de tineret unde fost implicat în proiecte și evenimente locale, naționale și internaționale. Rolurile asumate au variat de la lipit afișe până la formator, coordonator de proiect sau președinte de organizație și reprezentant în structuri europene.

Din 1999 până în 2006 a lucrat pentru programul Grundtvig dedicat educației adulților în cadrul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale. Următorii șapte ani a coodonat programul Tineret în Actiune care finanța proiecte de învățare nonformală pentru tineri. Din ianuarie 2014 până în decembrie 2015 a coordonat departamentul care se ocupa de comunicarea programului Erasmus+, revenind după un intermezzo, în februarie 2018.

Între timp a avut o aventură de un an, o lună, o săptămână și o zi ca Secretar de Stat pentru tineret în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului iar din ianuarie 2017 face free-lancing ca trainer sau  facilitator educațional.

În viața de zi cu zi îi place să citească (în special SF&F), să facă un pic de sport (deși nu exagerează), preferă muntele (deși este născut la mare) și rar zice nu unui board game.
 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes