close

Juriu

Robert Redeleanu

Robert Redeleanu

CEO, membru al Consiliului de Administratie - Scandia Food

Cu o vasta experienta in industria bunurilor de larg consum, Robert Redeleanu s-a alaturat echipei Scandia Food din data de 1 martie 2009, in calitate de CEO al companiei si membru al Consiliului de Administratie.
 
Intre 2006 – 2009, Robert Redeleanu a activat in cadrul Unilever Rusia, Ucraina si Bielorusia, ocupand pozitia de Marketing Director Produse Alimentare. A avut o contributie esentiala in dezvoltarea business-ului in aceste tari, lansand si conducand proiecte de inovatie de produs sau comunicare in Europa/Asia pe mai multe categorii de produse. Si-a inceput cariera in Unilever, ocupand diferite pozitii in marketing, marketing operations si vanzari in tarile din Balcani si Europa de est. A facut parte din echipa care a integrat Bestfoods in Unilever South Central Europe in anul 2001.
 
Intre 2004 si 2006 Robert Redeleanu a ocupat functia de Head of Marketing pentru operatorul de telefonie mobila Telemobil in Romania. Licentiat in Banci – Burse de Valori, Robert Redeleanu a absolvit un program executiv cu Darden School of Business, SUA in 2009.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes