close

Juriu

Dragoș  Bucurenci

Dragoș Bucurenci

Specialist în comunicare, fost activist civic

A absolvit programul de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business și a fost consilier de comunicare al comisarului european pentru politici regionale.
 
După o carieră în societatea civilă (British Council, Salvați Dunărea și Delta, Asociația MaiMultVerde și Fundația Hope and Homes for Children), dublată de una în televiziune, Dragoș s-a specializat în comunicare. Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP și ca trainer autorizat al modelului Process Communication® în România. A format peste o mie de manageri în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul „Cel Mai Bun Training al Anului" la Gala Business Edu. 
 
Este cadru didactic asociat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, unde predă cursul de storytelling.
 
Ultima lui carte, Despre curajul de a ne lăsa văzuți, apărută în 2016 la Curtea Veche, este o colecție de eseuri despre comunicare, vulnerabilitate și despre maturizarea unei generații în România post-comunistă.
 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes