close

Juriu

Paul  Angelescu

Paul Angelescu

Corespondent - Știrile Pro TV

Lucrează de peste 10 ani în televiziune și este unul dintre realizatorii emisiunii „România, te iubesc!” de la PRO TV. Paul a fost parte a echipei Știrilor PRO TV nominalizate la Premiile International Emmy pentru pachetul România sub zăpadă – iarna 2012 – și a descris din Nepal distrugerile provocate de cutremurul din 2015. Timp de două săptămâni a realizat în Nepal o campanie media de strângere de fonduri în parteneriat cu UNICEF.  În Grecia a surprins zilele în care economia țării se prăbușea, iar Atena era sufocată de proteste violente. Iar în Istanbul a relatat despre protestele anti-guvernamentale din Parcul Gezi. 
 
În cadrul emisiunii „România, te iubesc!” a realizat investigații și reportaje despre haosul imobiliar de pe litoralul românesc, contractele pentru autostrăzi și căi ferate, dar și despre evenimente internaționale precum impactul BREXIT-ului asupra comunității de români din Marea Britanie.
 
Alături de colegi - Paula Herlo, Cosmin Savu, Alex Dima și Rareș Năstase - Paul Angelescu este co-autorul volumelor „România, te iubesc!” și „Ne facem bine”.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes