close

Juriu

Angela  Galeța

Angela Galeța

Director - Fundația Vodafone România

Din decembrie 2012, Angela Galeța este Directorul Fundaţiei Vodafone România, fiind responsabilă de elaborarea strategiei anuale şi gestionarea bugetului Fundaţiei. În perioada 2005 – 2016 a coordonat şi programele de CSR ale companiei. 
 
De-a lungul anilor s-a implicat şi a coordonat proiecte importante precum: „Soluţia de telemedicină pentru SMURD”, „Parteneriat pentru viaţă Vodafone – Salvamont”, Construcţia unei noi secţii de terapie intensivă nou născuţi la spitalul Marie Curie, programul de donare de sânge „O şansă pentru viaţă”, „Connecting for Good”, şi „Investiţie în mediul rural”, realizate în parteneriat cu ONG-uri de renume sau a coordonat programe proprii ale Fundaţiei Vodafone România, precum „Voluntar de profesie” sau „Scrisori pentru Moş Crăciun”. În acelaşi timp a susţinut campanii importante de strângere de fonduri ale ONG-urilor, prin mecanismul donaţiilor SMS. 
 
În 2012 a obţinut premiul „CSR Managerul anului” în cadrul Galei „Oameni pentru Oameni”. 
 
Anterior poziţiei din Vodafone a fost Coordonator de Strângere de Fonduri şi Relaţii Publice la SOS-Satele Copiilor România, pentru această activitate obţinând premiul „Cel mai bun coordonator de strângere de fonduri” la ediţia din 2004 a Galei „Oameni pentru Oameni”. În perioada 2006 - 2011 a fost membru Advisory Committee în România pentru Trust for Civil Society în Central & Eastern Europe. 
 
A absolvit Facultatea de Chimie din cadrul Universităţii Bucureşti şi Cursul Postuniversitar de Relaţii Publice al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti. Din 2015 este Certified Sustainability and Excellence Practitioner, acreditare oferită de Institute of Environmental Management and Assessment şi de Center for Sustainability and Excellence. 
 
Este convinsă că parteneriatele pe termen lung între ONG-uri şi companii pot funcţiona cu succes şi că aceste parteneriate vor duce în timp la schimbarea mentalităţii oamenilor cu privire la importanța implicării lor directe în rezolvarea problemelor comunităţii.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes