close

Juriu

Ionuț  Țața

Ionuț Țața

Fondator și președinte al Clusterului pentru Inovare și Tehnologie, ALT Brașov

Ionuț Țața construiește o platformă pentru industriile creative și IT&C în Regiunea Centru prin dezvoltarea creativității și noilor tehnologii. Prin acest demers, oferă suport inițiativelor antreprenoriale, atrage investiții, încurajează inovarea și conectează inițiative și start-up-uri la piața globală.

A fondat Iceberg Consulting, o companie de consultanță specializată în management, inovare și fonduri de investiții și, ulterior, a co-fondat mai multe startup-uri – Hub Onezero – este hub-ul căruia i s-a acordat premiul  Best coworking space din România 2015, la Central European Startup Awards, Arkhive – un startup de arhivare si digitizarea a documentelor, QUIB - un makerspace și centru de prototipare, Cumpără Responsabil - o întreprindere socială pentru reintegrarea persoanelor cu dizabilități în societate.

Este, de asemenea, implicat în problemele sociale din România, implicat în dezvoltarea întreprinderilor sociale și conduce și  Asociația Pro Democrația de câțiva ani – asociație al cărei scop e întărirea democrației la nivel național și transparența instituțiilor publice.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes